Anja Hoogendijk, intern begeleider

Margreet is een vrouw met veel expertise waar ik jaren lang op een hele fijne manier heb samengewerkt. Ik leerde haar kennen toen er een leerling met selectief mutisme bij ons op school kwam. Ik had hier nog nooit eerder mee te maken gehad. Voor mij als intern begeleider en voor de leerkracht was het dan ook erg zoeken hoe we deze leerling konden begeleiden. Met name voor de leerkracht leverde dit best druk op. Wat wordt er van me verwacht en kan ik dat deze leerling bieden? Margreet weet hierin de juiste balans te vinden. De adviezen zijn haalbaar en accuraat. Ze luistert goed en kan op een uitstekende manier de leerkracht begeleiden. Ook heeft ze deze leerling zelf begeleiding geboden. Samen met haar en de logopediste heeft deze leerling een positieve ontwikkeling doorgemaakt.

Anja Hoogendijk, intern begeleider