Martien de Wilde, intern begeleider

“Ik heb heel veel bewondering voor je expertise en kennis wat betreft selectief mutisme. Ik werk al meer dan 30 jaar in het onderwijs en het is altijd fijn om weer nieuwe kennis tot je te kunnen nemen. Je hebt ons meegenomen in een interessant college over selectief muntisme waarbij er steeds ruimte was voor vragen van zowel school als ouders. Je hebt zaken in begrijpelijke taal aan ons uitgelegd. Al heel snel volgde een goed leesbaar verslag met informatie over mogelijke gevolgen van selectief mutisme op het schoolse leren en hoe kinderen ondersteund kunnen worden. Het was fijn dat je, zelfs tijdens Corona tijd, voor het gesprek een observatie in de klas hebt kunnen doen en een kort gesprekje met het meisje hebt kunnen houden. We hebben veel aan je consultatie gehad en kunnen weer stappen voortuit maken”

Martien de Wilde, intern begeleider